Aboserap 120 000IU A10 kapsula

Aboserap 120 000IU A10 kapsula

x aboserap-800x800px.jpg


Aboserap kapsule sadrže proteolitički enzim serapeptazu koja efikasno uklanja bol u telu i otoke, dok istovremeno smanjuje mogućnost stvaranja tromba i tromboza koje uzrokuju srčani napad i moždani udar.

Serapeptaza je antinflamatorni agens koji se zbog te svoje osobine koristi u terapiji artritisa, sinuzitisa, sportskih povreda, fibrocističnih promena na dojkama.

Bez šećera, glutena i veštačkih boja

10 KAPSULA

Kod različitih povreda i edema
Za negu kože kod blažih iritacija
Za respiratorni trakt
Za koštano-zglobni, mišićni i reproduktivni system

Enzimska aktivnost serapeptaze je efikasna i jedinstvena, a uz to ima odličan bezbedonosni profil. Serapeptaza je antinflamatorni agens koji se zbog te svoje osobine koristi u terapiji artritisa, sinuzitisa, sportskih povreda, fibrocističnih promena na dojkama.
Može da pomogne nakon hirurških operacija, u terapiji edema i otoka, bola kod inflamatornih procesa, bola u leđima i zglobovima. Naročito se koristi u stomatologiji, nakon ekstrakcija zuba i nakon ortodontskih zahvata i operacija.

Čest je supplement antibiotskoj terapiji, jer se smatra da potencira dejstvo antibiotika olakšavajući im dejstvo sprečavanjem stvaranja biofilma koji otežava dejstvo samog antibiotika.

Gastro-rezistentna obloga granula omogućava prolazak enzima kroz želudac bez rastvaranja i bez gubitka aktivnosti zbog kisele sredine.

Neto količina: 3,27 g

Sastojci:
želatin (kapsula),
boja - kalcijum-karbonat,
sredstvo za povećanje zapremine - mikrokristalna celuloza, serapeptaza,
sredstvo protiv zgrudnjavanja - magnezijum-stearat.

Način upotrebe:
Odrasli - Jednom dnevno uzeti jednu do dve kapsule, na prazan stomak (najbolje sat pre
obroka ili dva sata nakon obroka).