Kontakt: tel: +381 11 3987 433, email: office@abovo.rs

BurnFree pokrivači su jedinstveni proizvodi koji se mogu koristiti za pružanje prve pomoći kod opekotina nastalih u požaru. BurnFree pokrivači u jednom koraku objedinjuju tri koraka pružanja pomoći kod požara – gašenje vatre, hlađenje opečenih površina i stabilizovanje temperature tela pomoću vunenog pokrivača.

BurnFree pokrivači dizajnirani su za službe hitne pomoći, ali i za industrijsku upotrebu kao prva pomoć kod opekotina. Takođe pružaju i fizičku zaštitu od toplote, vatre i dima.

Pokrivači su izrađeni od čiste vune, tkane tako da imaju jedinstvenu strukturu međusobno povezanih otvora. Posebna struktura od vunenih vlakana omogućuje da se u pokrivaču nalazi 14 puta više BurnFree gela nego što je težina samog pokrivača.

BurnFree POKRIVAČ 183 x 152 cm – u torbi s podesivom ručkomBurnFree POKRIVAČ 183 x 152 cm – u torbi s podesivom ručkom BurnFree POKRIVAČ 244 x 152 cm – u torbi s podesivom ručkomBurnFree POKRIVAČ 244 x 152 cm – u torbi s podesivom ručkom BurnFree POKRIVAČ 91 x 76 cm – u torbi s ručkomBurnFree POKRIVAČ 91 x 76 cm – u torbi s ručkom

*Kliknite na sliku za uvećanje

Ginekologija

Ginekologija

Kako bismo zadovoljili očekivanja naših korisnika, nudimo efikasne i bezbedne proizvode koji pomažu zarastanje rana nakon Carskog reza, drugih postoperativnih rana kao i akutnih i hroničnih rana.

 

Dermatologija

Dermatologija

Naš proizvod SILBEN nano® se koristi u terapiji kod svih vrsta rana (posebno onih sa pojačanim lučenjem sekreta), dijabetičkog stopala, atletskog stopala....

 

Novosti

medihoney

Medihoney® 100% Antibakterijski Med je standardizovani antibakterijski med, pretežno od Leptospermum sp (Manuka drvo), izabran zbog svog jedinstvenog čišćenja rane i svojstava antibakterijske zaštite.